Over Mij Karin Baank Banner

Al meer dan 35 jaar word ik geïnspireerd door de Macrobiotiek, 5 Elementenleer en de Yin – Yang filosofie en heb ik koken tot mijn beroep gemaakt.
Gaandeweg is koken echt mijn passie geworden en sta ik elke dag met veel plezier in de keuken.

Mijn basiskennis komt van het Kushi Instituut in Amsterdam. Daar heb ik de diverse levels doorlopen, heb ik jaren met veel plezier als lesgeefster en ook 2 jaar als Chef Kok in restaurant Deshima gewerkt.

Meer dan 10 jaar heb ik met veel plezier als lesgeefster aan de jaaropleiding Voeding en Vitaliteit in Antwerpen, de Internationale Macrobiotische School in Devon, de Macro Coach opleiding in Gent en op diverse retreats kook- en theorielessen gegeven.

Langzaam aan heb ik dit afgebouwd en is daar de catering als hoofdactiviteit uit voortgekomen. Samen verzorgen Rob (mijn man) en ik de catering op locatie voor groepen van 15 – 55 personen in Nederland, België, Spanje en Frankrijk.
Zo fijn om direct contact te hebben met de mensen waarvoor je kookt en ze tegelijkertijd de meerwaarde van onze voeding te laten ervaren en onze kennis hierover te delen.

Vanaf 2014 heb ik mijn eigen Kookstudio –  Puur koken met Passie – in Almere, om zo ook de mensen in mijn directe omgeving de mogelijkheid te bieden van dit alles te kunnen genieten.

Wat mij vooral aanspreekt, is om met een geringe hoeveelheid ingrediënten een zo gevarieerd mogelijk smakelijke, evenwichtige en voedzame maaltijd neer te zetten.
Die je helder van geest, flexibel en je op een natuurlijke manier slank houdt.

Op Instagram en Facebook staat de actuele informatie.

Logo naam Karin Baank_Groen