Filosofie

De dagelijkse voeding vormt de basis van ons welzijn, van onze gezondheid en ook van onze ziektes.

Vandaar dat ik zoveel mogelijk werk met plantaardige producten, zoals granen – in alle soorten en vormen, een variatie aan bonen en boonproducten, een verscheidenheid aan groenten, zeegroenten, zaden, noten, fruit en gefermenteerde producten.
Alles wordt gezoet met niet geraffineerde suikers en wij koken vlees- , ei- en lactosevrij.
Denkend aan het milieu en onze gezondheid, geven wij de voorkeur aan biologisch verbouwde producten, die zo weinig mogelijk bewerkt zijn.

Met passie deel ik mijn ervaringen en kennis, waardoor je kunt ontdekken wat voeding voor je gezondheid kan betekenen.
Dit doe ik aan de hand van de Yin Yang filosofie (macrobiotiek) en de 5 Elementen leer.

Uiteraard zonder beperking en met een eigen keuze!

Dit doe ik aan de hand van kookdemonstraties, workshops, privé lessen en voedingsadvies.
Daarin laat ik jullie ervaren dat niet alleen de keuze van je ingrediënten belangrijk is maar dat de snijtechniek, kookstijl en de hoeveelheid minstens zo belangrijk zijn en je simpel en doeltreffend het effect op body en mind laten ervaren.

Graag maak ik het verschil en nodig ik je uit om eens in het aanbod te gaan kijken, wordt het een kookles (demonstratie), workshop (zelf actief bezig), privéles, voedingsadvies of een catering?

Je bent meer dan welkom!

Heb je een vraag? Mail of bel mij gerust, ik adviseer je graag.