Privé kookles of een voedingsadvies

EEN PRIVE KOOKLES IS VOOR IEDEREEN!

Of je nu al bekend bent met natuurvoeding, Yin Yang filosofie of macrobiotiek, een voedsel allergie hebt, een voedingsadvies hebt gehad en door de bomen het bos niet meer ziet, ben je niet in staat om naar een van de groepslessen te komen of gewoon graag één op één wilt werken in de kookstudio of bij jou thuis, neem dan contact met mij op en in overleg bespreken wat we gaan doen.

Heb je behoefte aan.....
Loop je vast in......
Elke dag/week stress om wat nu weer te eten?
Wat te doen met het voedingsadvies?
Lukt het je niet om naar een kookles te komen?
Zie je door de bomen het bos niet meer?

kooklessen op maatKortom, heb je behoefte aan een privé kookles op maat, laat mij je wensen weten dan gaan we in overleg een passende les maken.

De kosten voor 3 uur koken, vragen beantwoorden en de gemaakte gerechten proeven en/of meenemen zijn € 125,--, inclusief de ingrediënten.

Voor een privé kookles op locatie geldt een ander tarief.

Wil je je aanmelden of meer informatie, mail of bel dan gerust.VOEDINGSADVIES

Wil je graag een persoonlijk voedingsadvies, dan ben je ook aan het goede adres.

Wil je omschakelen naar bewustere voeding dan help ik je graag met een voedingsadvies. Tijdens het advies gaan we aan de hand van een uitgebreid gesprek en jouw eet/drink logboek een persoonlijk leef- en voedingsadvies opstellen, waarmee je in de dagelijkse praktijk aan de slag kunt.

Lichamelijke, emotionele en mentale klachten kunnen door aanpassing van je voedingspatroon een heel stuk verbeteren of verdwijnen, binnen de makrobiotiek bestaan er vele mogelijkheden en ik wil je daar graag bij helpen.

Boek nu een voedingsadvies, het tarief is  € 75,-- voor 75 minuten.